info@liefsleentje.nl    T: 06 50482600
Follow Us On
info@liefsleentje.nl    T: 06 50482600

Over ons

Over ons

Vele jaren is het mooi maken van mensen mijn missie geweest. Van kleins af aan was het een uitgemaakte zaak dat het verzorgen van haren en nagels mijn beroep zou worden. Al 30 jaar ben ik met veel plezier kapster en nagelstyliste.

Naast het mooi maken van mensen. Heb ik ook een passie ontwikkeld op het gebied van landelijk wonen. Met name home en styling. Ik maak graag van een huis een thuis door het te decoreren en sfeer te creëren.

Persoonlijk houd ik erg van natuurlijke en doorleefde materialen als hout, steen en linnen in natuurlijke kleuren. Met soms een kleine uitspatting naar het scandinavische. Geeft vooral de sobere en landelijke stijl de warmte en sfeer waar ik me prettig bij voel. Misschien komt deze voorkeur en interesse voort uit het feit dat ik de dochter van een timmerman ben. Ik ben opgegroeid tussen het hout in het bedrijf van mijn ouders. Mijn vader was een echte vakman, gespecialiseerd in het maken van trappen, voornamelijk in landelijke stijl. Dat mijn persoonlijke voorkeur die dus uitgaat naar de sober landelijke woonstijl is dus waarschijnlijk nog niet eens zo gek.

Ik heb altijd een hele hechte band met mijn ouders gehad. Helaas zijn zij kort na elkaar overleden. In deze emotionele tijd heb ik naast heel veel kaarten en berichtjes ook verschillende lieve kadootjes met een boodschap in de brievenbus gekregen. Dat waren kleine lichtpuntjes in een moeilijke tijd. Ik vond het heel bijzonder, het ontroerde mij. Je staat er eigenlijk nooit bij stil wat de kracht van zo’n klein gebaar is.

Hier wilde ik graag wat meedoen.  En met het advies “ga doen wat je leuk vindt”

Heb ik mijn kennis, ervaring en passies samen gebundeld. En zo ontstond ‘Liefs Leentje’. Met heel veel liefde vernoemd naar mijn moeder Leny.

Zo blijft de creativiteit, de onvoorwaardelijke liefde en de dankbaarheid voor mijn vader en moeder op een mooie manier voortleven en daarnaast neem ik ook nog eens een klein stukje van het bedrijf over.

“onderschat nooit de kracht van een klein gebaar”

 

‘Liefs Leentje’