info@liefsleentje.nl    T: 06 50482600
Follow Us On
info@liefsleentje.nl    T: 06 50482600

Nagelstudio

Welkom bij onze Nagelstudio.

Beauty by Leentje….

Liefs Leentje beschikt over een aparte ruimte waar u terecht kunt voor uw nagels. “nagelstudio de Lakkerij”

Van kleins af aan heb ik al een grote passie voor het mooi maken van mensen. Mensen tevreden en blij de deur uit zien gaan.  Toen ik 8 jaar was wist ik al zeker dat ik kapster ging worden. Na het behalen van mijn kappersdiploma heb ik ook de opleiding voor nagelstyling gedaan. Op 1 Januari 1998 begon ik voor mezelf al zelfstandig ondernemer. Ondertussen dus al flink wat ervaring.

 wij zijn vooral gericht op mooi en natuurlijk uitziende nagels. Verzorgde handen zijn jouw visitekaartje. Of het nou gaat om een manicure behandeling. Het laten zetten van een kunstnagelsysteem of het verstevigen van je eigen nagels. Het kan allemaal. We hebben een ruim assortiment gel lak kleuren waaruit je kunt kiezen. En deze kleur kunnen we zowel op je handen als op je teennagels aanbrengen. 

De behandelingen in onze studio zijn;

BIAB; het verstevigen van de natuurlijke nagel met een product die je eigen nagels sterker maakt en minder schadelijk is. Je nagels zullen er natuurlijker uitzien.

Acrylgel; het beste gehaald uit acryl en zo ook uit gel. Dit is samen gebracht in 1 product. En maakt dat het beste resultaat bij kunstnagels met verlenging.

Gellak; gellak zijn er in talloze kleuren. Hiermee zullen je nagels er voor  een lange tijd perfect gelakt uitzien. zonder beschadigingen. Dit kan ook gemakkelijk op je teennagels.

Voor de verzorging van de handen gebruiken Dadi oil!   Dadi oil is de beste en meest gewaardeerde olie in de nagelindustrie. Deze nagelriem olie is gemaakt oom de huid te voeden en te verzorgen. De olie wordt snel opgenomen en is niet vet. Avocado, olijf en jojoba olie werken hierin samen om te beschermen, te hydrateren en te verzorgen.

 

Voor de nagelstyling wordt gebruik gemaakt van het merk DIVA.  the gel bottle, Lennoxlynn.Dierproef vrij en EU gecertificeerd.

Voor meer informatie of een afspraak maken; 0650482600

tot ziens in de lakkerij van Leentje

 

‘Liefs Leentje’