Ga naar de inhoud

Haarstudio

Frency Hair en Nail Care

Mijn behandelingen

Knippen

Een haarbehandeling waarbij het haar wordt geknipt. Deze behandeling omvat het trimmen, modelleren en stylen van het haar om de gezondheid, het uiterlijk en de beheersbaarheid van het haar te verbeteren.

Voordelen

  1. Gezond Haar: Regelmatig knippen helpt om gespleten haarpunten te verwijderen en de algehele gezondheid van het haar te verbeteren.
  2. Groei Bevorderen: Door dode en beschadigde punten te verwijderen, kan het haar gezonder groeien.
  3. Beheersbaarheid: Een goede knipbeurt maakt het haar makkelijker te stylen en te onderhouden.
  4. Esthetisch Verbeterd: Het haar ziet er fris, verzorgd en stijlvol uit na een knipbeurt.
  5. Zelfvertrouwen: Een nieuwe of bijgewerkte haarstijl kan bijdragen aan een betere zelfbeeld en zelfvertrouwen.

Een knipbeurt is een essentieel onderdeel van haarverzorging dat bijdraagt aan zowel de gezondheid als het uiterlijk van het haar. Of je nu kiest voor een subtiele trim of een drastische verandering, een professionele knipbeurt kan je look verfrissen en je zelfvertrouwen een boost geven.

Highlights

Highlights is een populaire haarbehandeling waarbij specifieke strengen haar lichter worden gekleurd dan de natuurlijke haarkleur. Dit proces creƫert dimensie, diepte en een zonovergoten effect in het haar. Highlights kunnen subtiel zijn voor een natuurlijke look of dramatisch voor een opvallender stijl.

Highlights zijn een geweldige manier om je haarkleur te verlevendigen en je stijl een frisse, natuurlijke uitstraling te geven. Of je nu kiest voor subtiele babylights of gedurfde, opvallende stroken, highlights kunnen je look transformeren en dimensie aan je haar toevoegen.

Overige

Een nagelbehandeling met gel is een populaire methode voor het versterken en verfraaien van nagels met behulp van een speciale gel die wordt uitgehard onder een UV- of LED-lamp. Deze behandeling biedt een langdurige, glanzende afwerking die minder snel chippen of afbladderen vertoont dan traditionele nagellak.

Voordelen

  1. Duurzaamheid: Gelnagels zijn zeer duurzaam en kunnen tot drie weken meegaan zonder te chippen of af te bladderen.
  2. Glans: Ze behouden een langdurige glanzende afwerking die er fris uitziet.
  3. Versterking: Gelnagels versterken de natuurlijke nagels en helpen breuken en scheuren te voorkomen.
  4. Snelle Uitharding: Het uitharden onder een UV- of LED-lamp duurt slechts enkele minuten per laag, wat de behandeling relatief snel maakt.
  5. Veelzijdigheid: Gelnagels kunnen worden gebruikt om natuurlijke nagels te verlengen, nail art toe te passen, of gewoon als een gladde, gekleurde afwerking.

Enthousiast? Neem contact op!